Nevndin fyri 2021 er skipað

Á aðalfundinum sum var hildin tann 27. februar, stóðu Kristian Niclasen, Helgi Johannesen og Sonni Seyer fyri vali. Allir stillaðu uppaftur og vóru afturvaldir í tvey ár. Karl Martin Klein yngsti at verða tikin úr nevndini í úrtíð, fyri Karl Martin stillaði Óla Jákup Bech upp og var valdur. Hetta er tó galdandi í 1 ár, og skal Óla Jákup tú aftur veljast inn á næsta aðalfundi. Hetta tí at nevndin fast hevur val fyri ávikavist 2 og 3 limum á hvørjum aðalfundi. Anton Arge og Óla Jákup standa fyri vali komandi ár. Ongir eykalimir stillaðu upp og eru tí ongir eykalimir í nevndini. Somuleiðis var ongin sum stillaði upp til grannskoðara. Nevndin arbeiðir fyri at finna grannskoðara til roknskaparárið 2021.

Mánadagin, hin 19. mars var fyrsti nevndarfundur eftir aðalfundin. Nevndin skipaði seg soleiðis:

Helgi Johannesen – Formaður
Anton Arge – Næstformaður / Umboð í AKF
Sonni Seyer – Skrivari og kassameistari:
Óla Jákup Bech – Nevndarlimur
Kristian Niclasen – Nevndarlimur

Dette indlæg blev udgivet i Ársaðalfundur, Fakfelagið, Tíðindi og tagget , , . Bogmærk permalinket.